jueves, 18 de marzo de 2010

TOT APUNT PER L' OPEN INTERNACIONAL BASSIERO 2010

Com ja sabeu aquest diumenge es farà XLVI Travessa amb Esquís de la UEC de Barcelona més ben dit l'Open internacional del Bassiero, que aquest any serà Campionat de Catalunya per parelles, un cop més els membres de l'Ski Club Camprodon no es perdran aquesta cita, ja que alguns d'ells arriben amb un estat de forma excel-lent, després d'haver realitzat la setmana passada la 25ena Pierra Menta o Tre Rifugi Ski Mountaineering Race.
Una de les parelles confirmades i que donaran molta guerra, serà la formada per Pau Costa i en Jaume Guàrdia ( Met ), tots dos la setmana passada varen córrer la Pierra Menta amb un grandíssim paper, i van demostrar que estaven amb un nivell físic molt alt ,l'altre parella confirmada serà formada per, Pere Plana i Guillem Garcia ( C.E Palafrugell ), serà la primera carrera per parelles que realitzarà en Pere, però aquest any porta uns bons entrenaments darrera al seu mestre "Poma" que l'ajuda i el fa patir quan fa falta i espera donar la talla diumenge. Les altres parelles falten per confirmar, com en Marc Solà que fins el final no sabrà amb qui correrà ( ja està casi recupera't de la seva lesió), en Roger Reguant que diumenge passat va disputar la Tre Rifugi Ski Mountaineering Race també està pendent de saber amb qui correrà. També sabem que els germans Cardona ( Oriol i Nil ) també hi seran i esperem que en Josep Ma Vendrell també hi sigui.
El programa de la cursa serà el següent:

Dissabte 20 de març
15:30 h Rebuda dels corredors al Poliesportiu d'Esterri d'Aneu
16:00 h Inscripcions dels participants al mateix Poliesportiu. Per recollir els dorsals cal mostrar la tarjeta federativa dels corredors
20:00 h Brifing al Poliesportiu

Diumenge 21 de març
08:30 h Control d’ARVES a la sortida al parquing de La Peülla
09:00 h Sortida de la cursa
13:30 h Lliurament de premis al mateix lloc de l'arribada (si el temps ho permet)
14:30 h Dinar de cloenda amb sorteig de material al mateix lloc de l'arribada (si el temps ho permet). Posibilitat de dutxar-se al poliesportiu


L'intinerari d'aquest any serà diferent , aquest any tenen previst fer un nou recorregut per la zona del Gerber i Saboredo de 1.400m de desnivell acumulat.
Sortida de l'aparcament de La Peülla, a prop del Port de la Bonaigua, cap l'estany de Gerber fins al Pic de Saboredo pel coll d'Estany Gelat, llavors baixar pràcticament fins el refugi de Saboredo per remuntar fins el Coll de les Agulles de Gerber per fer la darrera baixada fins la Mare de Déu de les Ares per fer una arribada en pujada a l'aparcament de La Peülla .


Molta sort a tothom i esperem que els membres de l'Ski Club Camprodon, donguin molta guerra aquest diumenge

Salut i Pells!


1 comentario:

  1. comfirmat l'equip Nil Cardona / Marc Solà
    La veterania d'un i les ganes d'explotar de l'altre... una mescla explosiva!
    Jajajajaja!!! Prepareuvos!!

    PD: m'han dit que en Pau ja s'està fent cacona...???

    ResponderEliminar