viernes, 12 de marzo de 2010

PIERRA MENTA (etapa 1 i etapa 2)


Els primers dos dies a Pierra Menta han complert com s’esperava les expectatives.

El primer dia es van completar 4 cims amb 4 trams a peu per espectaculars arestes. Amb bon temps i bona neu es van poder completar els 2850 m. de desnivell i més de 20 km. del recorregut que culminava amb un últim descens de més de 1200 m. amb una canal pel bosc.

Pel que fa els resultats els dos equips amb corredors de l’Ski Club Camprodon van fer un molt bon paper situant l’equip format per Pau Costa i Joan Maria Vendrell en 20a posició mentre que l’equip format per Jaume Guàrdia i Robert Guilera es van quedar en la 63 posició. Els dos equips amb petits problemes tècnics esperaven remuntar en la segona jornada.

Duran el brifing del segon dia ja van deixar clar que l’etapa seria “tre tre longe” i així ha estat: 36 km. i 2950 m. per interminables valls al peu de mítica muntanya de la Pierra Menta amb un últim tram final per una estètica aresta amb espectaculars vistes del Mont Blanc.

Pel que fa a l’equip Vendrell-Costa han aconseguit mantenir una 19 a posició tot i l’aparició del temut “Hombre del Mazo” situant-se en la general en 18a posició.

L’equip Guàrdia-Guilera han realitzat una gran cursa sense cometre errors que els han permès remuntar posicions des de la 63a fins a la 48a posició.


font imatge: sportsdimontagna.com

1 comentario:

  1. Aneu molt parats! Ànims nois que va molt bé i ja s'acaba!

    Dami - Pep

    PD: Un equip de futbol va ser la riota del món...

    ResponderEliminar