lunes, 22 de marzo de 2010

CAMPIONAT DE CATALUNYA. CURSA DEL BASSIERO

Enguany, al Port de la Bonaigua s’ha disputat la cursa del Bassiero, campionat de Catalunya d’equips, l’sccteam estava representat per les parelles formades per en Poma i en Nil, en Met amb en Pau i en Pere plana amb en Guillem Garcia de Palafurgell.


Els últims dies, les pluges i les altes temperaturas han fet que el risc d’allaus i el mal estat de la neu hagin augmentat molt. El recorregut finalment s’ha vist retallat en l’ascencio al Pic de Saboredo a peu. A la sortida ens esperava un recorregut de tres pujades, 900, 300 i 100 i dues baixades, amb un total de 1300 metres de desnivell positiu acumulat, no obstant es recorria una llarga distancia travessant nombrosos estanys glaçats tant d’anada amb pells com de tornada fent patinador.


A les 9 sortida, hi ha una sola traça!! Hem d’estar molt alerta i col·locar-nos be des d’un bon inici… aixo fem, en pau agafa de seguida la davantera del grup i es posa a tirar i just darrera estem la resta. Des de l’inici de la primera pujada en poma i en Nil agafen la davantera de la cursa, amb un bon ritme i entesa tant pujant com baixant per anar obrint forat fins al final als seus inmediats seguidors, el Jordi Palomares i l’Abert Vilana; per guanyar finalment la cursa per mes de set minuts de diferència. Pel que fa a la parella Met-Pau, aguanten el bon ritme, i amb una gran segona baixada es col·loquen tercers, amb opcions d’apretar als segons en la darrera pujada, acaben a menys de dos minuts d’aquests… I pel que fa a l’equip Pere-Guillem, han tingut molta mala sort; despres d’estar batallant en les places de top10, en la primera baixada en Pere enfonsat enmig de la neu peixateria parteix un esqui. Despres de continuar fent paripecies canviant-se l’esqui a les pujades amb el guillem aconsegueixen acabar en el 30è lloc.




L’anectdota del dia pero, al cap de poc minuts de sortir ens sorpren un Gall Fer, que en ple estat de zel ,canta i fin i tot s’encara amb els esquiadors que sense saber-ho estavem invadint el seu territori… una experiencia realment extranya i alhora gratificant!

Salut i pells!

No hay comentarios:

Publicar un comentario