sábado, 13 de marzo de 2010

PIERRA MENTA (3a Etapa)


Després del que m’he gastat de pasta amb material no tinc el cap per tonteries, ejem, ejem (tos)”. Així responia en Joan Maria quan li hem demanat l’opinió de l’etapa.

Avui, etapa reina de la Pierra; Col de la Forclaz (2300 m.), Avant cim de Le Grand Mont (2456 m.), Grand Mont (2687 m.) per l’aresta Nord Oest i Tête de la Forclaz (2320 m.) sota un sol radiant i unes baixes temperatures. En total 2700 m. de desnivell

Com cada any a les “cinq heures du matin” una gran massa de amants de l’Ski-Alpinisme enfilava cap el Grand Mont per fer d’aquesta gran etapa una festa.

L’equip format per Vendrell-Costa ha completat una etapa fantàstica sense contratemps (excepte en Joan Maria que com ja va sent normal ha trencat la bota) obtenint un meritòria 16a posició absoluta que els ha permès avançar posicions a la general fins a la 20a posició. A més es consoliden en primer lloc d’equips catalans i segons d’equips peninsulars.

A destacar també la magnífica posició de ex corredor de l’Ski Club Camprodon Marc Pinsach fent parella amb Javi Martín que s’han consolidat a la 8a posició just per darrera del potent equip Pellicier-Blanc.

Per acabar l’equip Guàrdia-Guilera han pogut mantenir el bon nivell de la jornada anterior tot i sofrir algun petit parcanç i s’han col·locat a la general en 47a posició mantenint un ajustat duel amb l’equip català Sala-Palomares.

No hay comentarios:

Publicar un comentario