martes, 11 de enero de 2011

PELVOUX. 1ª prova de Copa de món d'esqui de muntanya

El passat cap de setmana, 8 i 9 de gener, es va donar el tret de sortida a la Copa del Món d’esquí de muntanya individual, amb la disputa de dues curses (esprint i individual) a Pelvoux (massís dels Écrins, Alps francesos).

L’equip de la FEDME, majoritàriament integrat per esquiadors catalans, dels cuals tres de l'Ski Club Camprodon, entre ells: Marc Solà Pastoret en categoria Sènior, Nil Cardona Coll en Categoria Promesa i Genís Zapater en categoria Júnior.

Jornet i Miró, doncs, actuals campions i subcampions de la Copa del Món, comencen amb força amb una victòria en l'actual. La temporada que es preveu apassionant, i que tindrà el seu plat fort el mes de febrer, amb la celebració del Campionat del Món a Claut (Itàlia).

Els nostres esquiadors desplaçats a Pelvoux també van tenir una actuació destacada. Així, en categoria sènior, Marc Solà (Ski Club Camprodon SE) finalitzà en 20a posició, Marc Pinsach (CE Cassanenca) fou 26è (4t en categoria espoir) i Nil Cardona 30è (7è en espoir). De notable hem de qualificar els resultats aconseguits pels nostres representants més joves en la prova inaugural de la Copa del Món. Així, Genís Zapater (Ski Club Camprodon SE), aconseguí una molt meritòria 5a posició en júniors masculí.

La propera prova de la copa del món es disputarà el 22 i 23 de gener a Gavarnie, al pirineus centrals, aixo si... abans pero els nostres corredors hauran de passar per l'estració d'esqui d'Espot, al pallars per disputar el Campionat d'espanya de Cronoescalada on esperem conseguir bons resultats.


Marc Solà Pastoret

Genís Zapater

Nil Cardona

No hay comentarios:

Publicar un comentario