lunes, 24 de enero de 2011

WORLD CUP Derby 3000 a Gavarnie

Aquest cap de setmana passat a l'estació francesa de Gavarnie, es va disputar la segona prova de la copa del mónd'esquí de muntanya, l'Ski Club Camprodon va ser representat per Marc Solà, Nil Cardona , Genis Zapater ells tres membres de la selecció espanyola, i també Pau Costa i Pere Plana.
El cap de setmana es presentava molt dur, degut el gran nivell i les condicions "Polars" climatològiques, amb unes temperatures que rondaven els -14ºC el dissabte es van disputar elssprints, un circuit curt i exigent on hi havia un tram en " Z " seguit d'un tram a Peu i finalment una baixada marcada per unes portes d'esqui alpí, Marc Solà va quedar en la posició 24ena , Pau Costa 40e i Nil Cardona el 42e en la categoria Seniors i Genis Zapater 5e en la categoriaJuniors.
La cursa del diumenge presentava una duresa i un perill important, degut a les diferents condicions de neu i el fred polar que feia a Gavarnie. A les 9 del matí arrencava la segona prova de la Copa del món un recorregut tècnic amb 5 pujades i uns 1700m aprox+, desprès de 1h37min Matteo Eydallin !
arribava primer a la línia de meta, Marc Solà arribava a la 11ena posició i amb un temps de 1h42min, Nil Cardona amb un temps de 1h 49 min va acabar a la23ena posició, Pau Costa amb un temps de 1h 52 min va acabar 28ena Posició de la World cup i 1era posició de la Cursa Open i finalment Pere Plana amb un temps de 2h 5 min va acabar a la 40ena Posició i 4t a la categoriaOpen. Per acabar Genis Zapater després de trencar la bota va acabar la cursa quedant 4t juniorlluitant fins l'ultim moment amb el 3er. En conclusió GRAN PAPER de l'Ski Club Camprodon aGavarnie.
A l'hora de dinar ens informen que Marc Solà ha estat desqualificat perquè en una zona confusa " diuen " que ha retalla unes Z, la decisió és exagerada i posen una reclamació per reclamar la decisió presa per l'organització. La següent prova representada per l'Ski Club Camprodon serà el proper cap de setmana a l'open Internacional Altitoy!