lunes, 17 de enero de 2011

CRONOESPOT!! Campionat d'Espanya de Cronoescalades.

Aquest 16 de Gener a l'estació d'esquí d'Espot, al Pallars Sobirà és va celebrar la Cronoespot que enguany era el Campionat d'Espanya en modalitat de Cronoescalada (una sola pujada cronometrada). Sobre un traçat majoritàriament forapista de 550 metres de desnivell pels cadets i 775 metres + amb 4 km que els 230 competidors van realitzar sota un sol i una temperatura agradables.

Pel que fa als esquiadors de l'Ski Club Camprodon, en categoria sènior Marc Solà (SCC) amb 33:30 va quedar en 7ena posició seguit de Nil Cardona (SCC) 10è amb 34:30 i Pau Costa (SCC) amb 35:05 i un meritori 12è lloc, en una cursa dominada per Kilian Jornet 31:34 seguit de Miguel Caballero 32:10 i tancant el podi un ex-corredor nostre Marc Pinsach amb 32:39. Pel que fa les noies Mireia Miró va arrassar i és va endur el títol amb un gens despreciable temps de 36:03 que la col·loca en la 20ena posicio de la general...

Pel que fa a les categories inferiors l'esqui club va aconseguir tres medalles. Una d'Or per a Genís Zapater (SCC) que és va endur el títol de Campió d'Espanya en categoria Junior amb autoritat sobre els seus rivals. Els germans Cardona és van endur dues de Plata, en Nil en Categoria Sub-23 i l'Oriol en Cadets, on va estar molt disputat fins al final i on l'olotí Aleix Domènec finalment és va endur el gat a l'aigua per només 30" d'avantatge. Tambe Joan Reyné va aconseguir un meritòri 11è lloc en categoria cadet en la seva primera participacio en un campionat nacional.

Aquests bons resultats aconseguits a Espot confirmen el gran Nivell que té L'SCC mountain X-treme Team i que confirmen encara més la condicó de favorits en el Campionat d'Espanya d'equips que és disputarà el 12 de Febrer a Fontblanca, Andorra.

Felicitats a Tots!!

La propera parada per l'SCC Team serà la setmana vinent a Gavarnie, al Pirineu Francès on és disputarà la segona prova de la Copa del Món, on hi participaràn Marc Solà, Nil Cardona i Genís Zapater formant part de la Selecció Nacional i també Pau Costa i Pere Plana participaràn en la prova en categoria Open.