lunes, 13 de diciembre de 2010

Crónica i fotografíes VIII CronoVallter "Lorpen-Esports Vivac"

Hola amics i amigues,

Dissabte passat és va celebrar a Vallter 2000 la primera cursa de la Copa FEEC de Cronoescalades, que aquest any canviava de nom degut a l'entrada de dos patrocinadors, la marca de mitjons tècnics "Lorpen" i la botiga d'esports de Camprodon "Esports Vivac".

Tot i que les condicions de neu no eren les idònies, l'organització va fer el possible per no suspendre la cursa, i desprès de valorar totes les possibles alternatives va decidir fer el mateix format que l'any passat, dues pujades de 333m de desnivell cadascuna, amb la gran diferència de no fer dues sortides en massa com l'any anterior i fer la primera sortida en massa a les 18:00h i una segona sortida individual que els corredors podien fer quant volien a partir de les 18:30h.

Els corredors cadet i júnior podien fer també dues pujades però per a la Copa FEEC només és tenia en compte la millor de les dues pujades.

Aquest nou format va agradar molt als corredors per dos motius, els corredors més ràpids no tenien que esperar-se per fer la segona pujada i els corredors que no tenien tanta pressa o que no són tant competitius podien reposar entre pujada i pujada.

La participació d'enguany ha sigut tot un èxit amb 89 corredors, entre ells noms ilustres com Marc Pinsach, Agustí Roc, Marc Solà, Nil Cardona, Gemma Arró, Naila Jornet, la canalla dels CTEMC (com pugen aquests joves) i molts altres corredors coneguts i no coneguts que van ajudar a que la crono fos una gran festa amb una nit serena i no molt freda.

Un cop acabada la carrera tothom és va dirigir al restaurant de l'estació per fer el sopar i la posterior entrega de premis i sorteig de material. Cal destacar que al restaurant entre corredors i acompanyants érem vora 120 persones, quin ambientàs que hi havia!!!

Pel que fa als resultats, la victòria fou per Gemma Arró (CE Cerdanya GREC) i Marc Pinsach (CE Cassanenca). Els van acompanyar al podi Tina Bes (Club d'Esquí Girona SE) i Pilar Quesada (CE Madteam) en categoria femenina i Agustí Roc (AE Mountain Runners del Berguedà) i Nil Cardona (Ski Club Camprodon) en masculina. Felicitats!!!!

Volem felicitar i agrair a tots els corredors, col·laboradors, patrocinadors, en definitiva tota la gent que va fer possible que l'edició d'aquest any hagi sigut una de les millors. Gràcies a tots!!!

Esperem que l'any vinent poguem fer-la encara millor i mirar de corregir tots els errors d'aquest any.

Adjuntem l'enllaç de les fotos fetes per en Toni Elias (moltes gràcies!!):
album fotos

Aquí podreu veure les classificacions de la cursa:
Classificacions

Moltes gràcies a tots!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario