lunes, 4 de enero de 2010

Crònica de la VII Crono-Escalada Nocturna de Vallter

Aquest dissabte dia 2 a les 18 h. s’ha celebrat a la VII cronoescalada nocturna de Vallter, tercera prova de la V Copa FEEC de cronoescalades organitzada per l’ Ski Club Camprodon, que enguany celebra el 75è aniversari.

Coincidint amb la baixada d’antorxes organitzada per l’estació i sota la llum de la lluna, una serp de frontals s’estirava al llarg de les pistes, tot plegat feia caliu en una nit freda però esplèndida.

Malgrat la manca de neu la cursa s’ha pogut disputar sense problemes, s’ha variat l’itinerari inicial degut a la manca de neu, per dues pujades de 330m de desnivell, des de la cota 2150 fins a dalt a la Cafeteria “Les Marmotes ” cota 2535, que els prop de 80 corredors han fet sense cap incident.

El format de dues sortides en massa consecutives, era inèdit fins avui, i ha tingut una aceptació molt bona per part part dels corredors.

Entre els corredors més destacats hi havia els internacionals Marc Pinsach, Oscar Roig, Tina Bes, Marc Solà o Pau Costa entre d’altres, així com altres membres de la selecció Catalana i del Centre de Tecnificació, els quals han fet bons els pronòstics emportant-se els primers llocs dels podis.

La festa ha acabat amb un sopar de cloenda i l’entrega de premis, amb un Xai com a premi inèdit pels primers classificats i un lot de productes de la terra per la resta.

També s'ha fet el lliurament d'un premi especial i personalitzat a Marc Pinsach, des del Club en agraïment a tots els èxits que ens ha dut aquest excel•lent corredor al nostre equip.

Pel que fa als resultats del sccteam, hem de destacar que el millor ha estat en Pau, que aquests dies ha fet bondat i avui ens ha deixat el pavelló ben alt amb una meritori 3r lloc, pel que fa a en Poma, desprès de perdre l'esquí només sortir ha anat remuntant fins arribar a la setena posició final, en Pere Plana ha fet una molt bona progressió i s'ha mantingut en la 22 ena posició i finalment l'Oriol Cardona, ha fet dues magnifiques pujades, que li han valgut ser el primer cadet i el 26è classificat general que augura un gran futur per la nova incorporació de l'sccteam.

Balanç positiu desprès de la ressaca produïda per la Sant Silvestre Camprodonina i el cap d'any.

La resta de membres de l'equip no han participat en la competició ja que es trobaven organitzant la cursa.

Gràcies un altre cop, Met, Roger i Pep.

Els podis han estat per

En Nois:
Marc Pinsach del CE Cassassenca
Oscar Roig del CE Lleida Grifonne - Altitud
Pau Costa de l'Ski Club Camprodon



En Noies:
Tina Bes CE Girona - Nabes
Pilar Quesada Peñalara
Núria Garcia Poliesportiu de Puigcerdà




Classificacions (provisionals): http://www.fileden.com/files/2009/12/14/2688317/Classificacions%20VII%20Crono-Escalada%20Vallter.xls

PROPERES CURSES:
TRAÇA CATALANA 10/01
CRONONIU 16/01
CAMPIONAT DE RELLEUS DE LA MOLINA 16/01
CRONOESPOT 24/01

Us hi esperem a tots.

2 comentarios: