martes, 23 de febrero de 2010

Excel·lent paper de l’SCC a l’Open Vall Fosca

El diumenge es va despertar amb un gran dia fred i assoleiat amb les condicions perfectes per fer una cursa d’esquí de muntanya. Al final el recorregut es va modificar i la cursa es va desenvolupar a la zona de la Vall de Filià. El recorregut sortia del poble de la Torre de Cabdella i es feia un primer tram a peu d’1,5 Km. per una pista plana fins a trobar la neu on els corredors es calçaven els esquis i s’endinsaven per la pista cap a la Vall de Filià, seguidament es feia un tram de conversions fins a arriba a la carena i cap a un coll on s’acabava la primera pujada de 1000 m., a partir d’aquí una baixada molt directa de 250 m. i dues pujades de 250 i 300m. fins al Coll de Filià on començava una interminable baixada de més de 1000 m. i més de 10 Km. fins a l’arribada.

La cursa va està dominada en tot moment per la parella formada per l’antic corredor de l’Ski Club Camprodon i actual corredor de la Colla Exc. Cassanenca Marc Pinsach i Manu Pérez que no van donar opció a cap altra parella traient més de 6 minuts als segons Oscar Roig i Raúl López. A més, els guanyadors també es van endur el premi especial a la pujada més ràpida fent els 1000 m. de desnivell amb 1:01:30. La tercera posició se la van endur l’incansable corredor de l’Ski Club Camprodon Toti Bes fent parella amb Javi Matín.

Cal destacar la 6a posició de la inseparable parella formada per Joan Mª Vendrell (Ski Club Camprodon) i Dani León que es retrobaven després d’un temps. En 12a posició entrava l’equip format pels corredors de l’Ski Club Camprodon Pau Costa i Jaume Guàrdia que a més s’enduien contra tot pronòstic la baixada més rapida en completar els 1050 m. de desnivell amb 13:28.

En Categoria Júnior el corredor de l’Ski Club Camprodon Nil Cardona i Ignasi Andrés no tenien rival i guanyaven la categoria a més de 13’ dels segons. En categoria Cadet Oriol Cardona de l’Ski Club Camprodon fent parella amb Aleix Domenech s’enduien la victòria.

Properament penjarem fotos de la cursa!!