martes, 22 de febrero de 2011

III Traça Muga (Campionat de Catalunya per Equips)

Hola de nou!

Aquest passat diumenge 20 de febrer és va disputar la tercera edició de la Traça Muga, prova que enguany inaugurava la XVII Copa Catalana d'Esquí de Muntanya hi ha la vegada era el Campionat de Catalunya per parelles.

La carrera es disputava per les muntanyes que envolten l'estació d'esquí nòrdic d'Arànsa.

Aquest any, com ve sent la tònica general, la neu era escassa, tot i això la UEU (Unió Excursionista Urgellenca) va aconseguir marcar un recorregut força alpí de 1460m amb tres pujades, tres gramponades i baixades entretingudes i divertides. Felicitats a l'organització!

A la prova s'hi van desplaçar cinc membres de l'Ski Club Camprodon:

Jaume Guàrdia, Pere Plana, Roger Reguant, Pau Costa i en Joan Reyné.

Un cop més els resultats dels corredors de l'SCC van ser molt bons.

-La parella (millor dit "trio") format per en Pere Plana, Jaume Guàrdia i Pau Costa van aconseguir una 4a posició final i 4ts en el Campionat de Catalunya amb un temps de 1h57'.

-La parella que formaven en Roger Reguant i en Jonathan Valladares (Taga Team) van acabar en 7ena posició final i 5ens en el Campionat de Catalunya amb un temps de 2h07'.

-En Joan Reyné i l'Arnau Baqués (Unió Excta. Sabadell) van aconseguir una meritòria 3a posició en la categoria cadet masculí amb un temps de 1h22'.

Algunes imatges dels nostres corredors sortint de la primera canal:

Jaume Guàrdia Pere Plana

Pau Costa Roger Reguant

Més imatges: 1a canal / Torrent de Claror.

Per a més informació: III Traça Muga

La propera cita serà el dia 6 de març amb la disputa de la 2a prova de la XVII Copa Catalana, la XII Cursa Poca Traça.

Properament la crònica dels corredors de l'Ski Club Camprodon que estàn disputant els mundials d'esquí de muntanya a Claut (Itàlia).

Volem agrair l'hospitalitat de l'Albert Vilana i d'en Joan Nadal i l'Anna Rovira, GRÀCIES!