lunes, 14 de febrero de 2011

Campionat d'Espanya Individual i de Clubs

Bones a tots i totes!!!

Primer de tot vull dir que l'Ski Club Camprodon, s'ha proclamat CAMPIÓ D'ESPANYA d'esquí de muntanya per clubs!!!!!

Ahir diumenge és va celebrar una nova edició de la tradicional prova d'esquí de muntanya “Font Blanca Arcalís”.

Aquest any la prova servia per decidir el Campió d'Espanya Individual i el Campió d'Espanya per Clubs.

La cursa va començar a les 9:55 del matí, uns 200 corredors a la línia de sortida. Per davant un recorregut de 1800 m. per a la categoria sènior masculina, 1320 m. per a la categoria sènior femenina i 900 m. per a júniors i cadets.

La cursa és podria resumir dient: 4 pujades, 5 trams amb esquís a l'esquena, 2 arestes, 2 canals i baixades tècniques amb neu molt dura.

Pel que fa als corredors de l'Ski Club Camprodon:

*Pau Costa: SOBERVI. Va fer una grandíssima cursa. Va demostrar el gran talent que té, no va cometre errades i no va tenir problemes tècniques. Tot això l'hi va permetre aconseguir, el que a dia d'avui és el seu millor resultat esportiu, la 2ona posició i el Sub-Campionat d'Espanya Individual.

*Marc Solà: LLUITADOR. No era el seu dia, arrossegava un refredat, estava molt tapat i això en un campionat d'Espanya amb un recorregut de 1800 m. vol dir patir, patir i patir. Va saber aguantar, no abandonar, va lluitar per acabar creuant la meta plorant de dolor, de patiment, de ràbia... Tot i això 5è absolut i 3er classificat en el Campionat d'Espanya.

*Joan Maria Vendrell: INCOMBUSTIBLE. Va demostrar una vegada més la classe. Pocs dies d'entrenament, més centrat en escalar que en esquiar, però com diuen els que hi entenen "quien tuvo, retuvo", una vegada més lluitant al màxim nivell. Finalment 7è general i 5è classificat en el Campionat d'Espanya.

*Pere Plana: ENORME. Gran moment d'aquest corredor, demostrant un gran estat de forma. Amb tota la temporada per davant pot aconseguir grans resultats aquest any i tot això amb botes de plàstic.... 17è general i 10è classificat en el Campionat d'Espanya (primer classificat "categoria full-plastic").

*Nil Cardona: TOCAT. Va córrer mig malalt. Des de l'inici va perdre el grup del davant sense poder atrapar-los. Com en Marc Solà, va lluitar i va saber patir per aconseguir acabar en una meritòria 18ena posició final i Sub-Campió d'Espanya Promesa.

*Jaume Guàrdia: EVOLUTIU. Poc a poc va millorant el seu estat de forma. Males sensacions des de l'inici, patint, perdent bastantes posicions a l'inici per anar-les recuperant al final. 26è de la general i 17è en el Campionat d'Espanya.

*Roger Reguant: IMPACIENT. Igual que en Met va patir molt des de l'inici, va perdre moltes posicions per errors de cadet. Va poder recuperar forçant a les baixades. Va rebre una penalització de 3' per baixar esquiant en un tram a peu. 38è general i 25è en el Campionat d'Espanya.

*Genís Zapater: SOBRAT. Sense rival. Va dominar d'inici a fi la carrera. Va demostrar que està un pas per sobre de la resta de corredors de la seva categoria. 1er classificat absolut i Campió d'Espanya Júnior.

*Oriol Cardona: ESPECTACULAR. Va demostrar el gran futur que l'hi espera a aquest jove corredor. Va aprofitar el gran nivell tècnic de les baixades per guanyar el seu gran adversari d'aquesta temporada. Cursa perfecta. Campió d'Espanya Cadet.

*Joan Reyné: DEBUTANT. Primer any d'esquí de muntanya, primers campionats d'Espanya... Gran inici el seu, agafant experiència per a properes curses. Meritòria 7ena posició en la categoria cadet.Que més és pot dir d'uns resultats com aquests. L'Ski Club Camprodon és actualment l'equip més potent de la peninsula.
Molts corredors formen part de la Selecció Catalana i alguns de l'Equip Nacional.

Aquesta setmana alguns corredors marxen per disputar els mundials a Itàlia, esperem que puguin demostrar el gran nivell que tenen, SORT A TOTS!!!

Ens agradaria felicitar un ex-corredor nostre, en Marc Pinsach per el Campionat d'Espanya que ha aconseguit!!! Felicitats crack!!!

El proper cap de setmana tindrà lloc el Campionat de Catalunya per Equips, segur que l'SCC estarà a dalt de tot!!

Salut i pells!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario