lunes, 6 de septiembre de 2010

SALOMON XM Duathlon Series by Buff

Ahir diumenge es va celebrar la segona prova del circuit SALOMON XM Duathlon Series by Buff a casa nostra (Vilallonga de Ter).

La prova organitzada per l'empresa Ocisport juntament amb l'Ski Club Camprodon i l'Ajuntament de Vilallonga i compta amb la col·laboració de moltes persones de la Vall. Gràcies a tots!!!

És una prova de gran duresa (46 km i 2300 m de desnivell positiu) repartits en dos trams de btt de 16 i 18 km respectivament i un tram a peu de 12 km, que inclou la pujada al Puig de Fontlletera i al Balandrau.

Per molts duatletes la de Vilallonga és la proba més dura, no només per els números totals, sinó per la duresa del recorregut, sobretot la baixada final en btt.

En total 139 corredors van prendre la sortida, entre els que hi havia grans corredors com Marc Pinsach, Agustí Roc, Toti Bes (Scc Team), Francesc Freixer, Joan Compte (Scc Team), Marc Solà (Scc Team), etc.

Amb aquests corredors, un dia radiant i bones temperatures l'espectacle estava garantit.

La carrera va estar dominada en tot moment pel corredor Francesc Freixer, demostrant que esta en un espectacular estat de forma. En segona posició va entrar un ex-corredor de l'Scc Team i GRAN amic nostre, en Marc Pinsach "Pinsi", d'ell no cal dir res i finalment tancant el podi en Toti Bes, corredor de l'Scc Team, un esportista completíssim, capaç d'estar davant en curses de muntanya, esquí de muntanya, duatlons......, una carta segura.

Pel que fa als corredors de l'Scc Team:

Toti Bes: va quedar en 3era posició final, va realitzar una GRAN carrera marcant el millor parcial en el tram a peu amb un estratosfèric temps de 1:14 min demostrant el seu estat de forma actual. Un plaer tenir un corredor d'aquest calibre a l'equip.

Joan Compte "Burgues": va quedar en 5ena posició final, lluitant en tot moment per les primeres posicions. Va marcar el 2n i 1er millor temps en btt, com ja va fer a Espot però al revés, i el 10è a peu.

Marc Solà "Poma": va quedar en 6ena posició final, lluitant amb en Joan Compte per la 5ena posició, va demostrar que és un gran corredor a peu, marcant el 5è millor parcial i el 3er millor temps en la baixada en btt.

Pere Plana: va quedar en 11ena posició, va demostrar el seu gran estat de forma actual, va fer una gran pujada en btt fent el 6è millor registre i és va defensar en el tram a peu.

Roger Reguant: va quedar en 24ena posició final, va sobreviure en la pujada en btt i va poder remuntar marcant el 12è millor parcial a peu, però dues punxades seguides en la baixada en btt el van allunyar de les places capdavanteres.

Josep Juncà: va quedar en 35ena posició final, va realitzar una gran cursa, molt regular en les dues disciplines, primer classificat en V2M, espectacular com sempre.

Isaac Colomer: va quedar en 40ena posició, va realitzar una bona duatló, millorant el seu temps de l'any passat, va millorant a cada carrera.

Gràcies a aquests excel·lents resultats l'Scc Team va ser el guanyador de la classificació general per clubs!!

Resultats

Volem agrair a tota la gent que van col·laborar (controls, avituallaments, tancadors, obridors, públic,...) per poder fer d'aquest duatló una gran carrera i una gran festa!!!

Moltes gràcies a tots!!!!!

La propera cita de l'Scc Team serà el cap de setmana vinent amb la duatló de Bellmunt i a finals de setembre tindrà lloc l'última prova del circuit, la duatló de Núria on l'Scc Team tindrà una gran representació.