martes, 4 de mayo de 2010

Canvi de xip

La temporada d'esquí de muntanya s'ha acabat (encara que amb les últimes nevades venen ganes de tornar a treure els esquís, jeje) i ara toca començar a pensar amb la bicicleta, tot i que alguns ja fa dies que hi remenen, correr, patins, sopars, piscina, platja....

Res millor per començar que anar a la 1ª prova de la 9ª Copa Catalana de Curses de Muntanya, celebrada aquest passat diumenge a la població de Ripoll.

A la carrera hi van pendre part dos membres de l'Ski Club Camprodon Team, en Pep Juncà, gran coneixedor d'aquesta carrera ja que era la seva 3ª participació i en Roger Reguant, que al contrari que en Pep, era la primera vegada que participava en una cursa de muntanya.

La carrera, com cada any, va arrencar davant la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Ripoll per enfilarse rapidament fins al cim de Sant Amand (1.832 m), un cop a dalt una baixda molt tècnica tornava a portar als corredors al peu de la muntanya, i des d'allà per corriols i camins fins a Ripoll on finalitzava la carrera. En total 22,7 km i 1370 m de desnivell positiu.

Els membres de l'SCC Team van mostrar un bon estat de forma.

En Pep Juncà es va classificar en 94ena posició de la general i primer màster masculi amb un temps de 2:36:25, i en Roger Reguant va quedar en 37ena posició amb un temps de 2:24:27. En la cursa hi van pendre part 239 corredors.

Classificacions:

http://www.clubexcursionistaripoll.com/principal/curses/clascurses/clas2010/generalm.htm

El dia 16 de maig tindrà lloc la 2ª proba de la Copa Catalana de Curses de Muntanya, amb la disputa de la II Cursa d'Alta Muntanya de Berga.

Segur que algun membre de l'equip hi anirà a treure el nas.

Salut i metres!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario