lunes, 19 de abril de 2010

PREPARATIUS PER LA PDG


Aquests ultims dies han estat d'infart! començant per la setmana santa, ja se sap, a camprodon hi ha una gentada que fa por... i amb tantes coses a fer al dia li falten hores!! al mati entrenillo, dutxa i a quarts d'una al bar, pamtomates a tot tall! dinar amb un salt, a les 4:30 obrir la botiga i a vendre xubasqueros!! a les 8:30 tornem-hi al bar que ja m'esperen! buff... quant hem recollit sopar un xic, dutxeta i ben arrecladet cap als pubs hi falta gent!! (de dormir no cal que en parlem si de cas...) I aixo copiar pegar tots els dies del santissim pont!

A Madonna uns merescuts tres dies de "relax"...

Pero a la setmana seguent ja tenim en pinsi encigalat al màxim per fotre un parell d'entrenos com deu mana... el dimecres començem amb un entreno 100% patrulla, sortim corrent pel cami vell d'ulldeter amb els esquis i botes a l'esquena fins l'estacio, allà l'unic que hi ha es boira i fred... pero no ens arruguem i fotem tres pegues a Bastiments, en total 2900m de desnivell amb un temps de gossos. L'endema tornar-hi! el dia està millor,, pero no passa el mateix amb el cos... ja m'enteneu. Cauen 2300 de bona neu i bones pales! ...un dia de "descans" i dissabte tornar-hi! dia esplèndid, ens inventem una ruta de mil co**ons! cap a l'infern, comamitjana, freser i bastiments! 2400m d'esqui de muntanya en estat pur!






En resum, hem suat la cansalada de valent! una setmaneta amb 10000m de desnivell.

Els deures estan fets, les sensacions son molt bones, els ànims intàctes i la millor companyia per afronatr un repte d'aquesta alçada! Ara toca disfrutar, i de ben segur que tot surt be!Verbier ens espera!!

Salut i metrus!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario