miércoles, 9 de diciembre de 2009

"Stage" a Tignes


Aprofitant el Pont de la Puríssima i veient el panorama tant poc motivador del Pirineu quatre membres de l'equip (Marc Solà "Poma", Jaume Guardia "Met", Pau Costa i un servidor) vam agafar el cotxe i cap a Tignes.

L'intenció era clara, fer tant esquí de muntanya com fos possible!!!!

Apart d'en Poma que ja era la tercera vegada que anava a Tignes en els última dos mesos, els altres pràcticament no havíem fet pells aquest any i veient la proximitat de les primeres carreres ens va costar poc decidir marxar.

Ens vam allotjar a l'UCPA, una residència esportiva de p.m., menjars molt bons (en Met va descobrir una nova delicatessen: "xuxus" de xocolata amb peix.....sense paraules!!!), ambient esportiu, situació immillorable, tot això per un preu molt molt raonable.

(Això si el menjar de l'UCPA té un petit inconvenient, provoca una petera incontrolable, jejejeje, l'UCPA ha posa't l'habitació 128 en quarentena!!)

Lo més important del viatge ha sigut poder "petar" pales amb neu acabada de caure, quines sensacions.....


Resultat del viatge:

Uns 6400 m D+ aproximadament en quatre dies ( teníem que obrir traça cada dia, sort de la "retrac-Poma"), primers piques per veure qui aguantava algun canvi de ritme, moltes "birriquis" abans i desprès de sopar i veure qui la deia més grossa, encara hem fa mal la panxa de tant riure!

Aquí teniu un petit recull de fotos:


Obrint traça amb la Grand Motte al fons


Aguille Perce 2748m


Parada tècnica


Enfilant cap a l'Aguille Perce


Tots amb els Trab

Properament posarem un link per poder veure totes les fotos de l'stage.

Salut!!

1 comentario:

  1. Felicitats nanos, vaya equipàs. Llàstima del Roger, que l'haureu d'anar esperant a tot arreu.

    Esperarem les altres fotos i algún video que he vist pel Facebook...

    Salut i amunt

    ResponderEliminar