lunes, 14 de diciembre de 2009

1ª carrera de la temporada

Aquest dissabte es va celebrar a Andorra la XIII Cronoescalada Nocturna Pas de la Casa puntuable per la IV Copa FEEC de Cronoescalades i que servia com a inici de la temporada d'esquí d muntanya per a l' Ski Club Camprodon Team.

L' SCC Team va estar representat per en Poma, Met, Pau, Roger, Pere, Nil i l'última incorporació de l'equip, el jove corredor i germà d'en Nil, l'Oriol Cardona.

La carrera presentava un ambient espectacular amb més de 120 corredors, entre ells noms com Kilian Jornet, Marc Pinsach "Pinsi", Agusti Roc, Jessed Hernandez, Marc Solà "Poma", Oscar Roig, Wilfrid Jumère, etc. .

La carrera com era d'esperar la va guanyar en Kilian amb un temps espectacular de 16:33 en la primera pujada i 16:11 en la segona.

Cal destacar la 15 posició d'en Pau i la 17 posició d'en Poma en categoria absoluta.

També dir que en Nil va guanyar en categoria júnior i que el seu germà l'Oriol va fer una gran carrera aconseguint la segona posició en categoria cadet.

Pel que fa a la resta de corredors dir que en Met va fer una bona carrera, en Pere va realitzar una molt bona primera pujada tot i no haver entrenat gaire esquí de muntanya i que en Roger li van saltar les pells dues vegades en la primer pujada perdent així tota la motivació per a la segona pujada.

Com a conclusió dir que la temporada tot just acaba de començar i és molt llarga, però ja veieu que l'SCC Team estarà allà donant guerra.

Per veure les classificacions completes http://www.cpa.ad/

Salut!!

1 comentario:

  1. Aniré al gimnàs a fotre braços pk a la segona pujada no en tenia! jajajaja

    ResponderEliminar